Per te ndegjuar radio ne Iphone  dhe Android  ateher klikoni vetem play tek playeri qe esht me posht 

Ketu mund te dergoni urimin tuaj ne gjdo or kurse ne urimet i lexojm si pas orarit te emisionit urimet dhe pershendetjet